Главное меню
Біоінформаційна система оздоровлення.

Біоінформаційна система (БІС) - це не дієта і не система дієт, а система оздоровлення, принципи якої або окремі пункти можна включати у будь-який раціон.

Що таке біоінформаційна система оздоровлення?

БІС є компонентом діагностики захворювань людини, функціональних відхилень, які призводять до захворювання, тим більше, що люди іноді точно не знають, чим вони хворіють, не усі відвідують лікарів, і, звісно, не проходять обстеження.

  • БІС - це комплексний підхід до уповільнення процесів старіння та збереження здоров'я.
  • БІС - це індивідуальний підхід, що враховує проблеми здоров'я кожної людини, його потреби, біоритми - зв'язок з природою.
  • БІС можна вводити у свій раціон цілком, або окремі її системи. У другому випадку ефективність її буде менша або уповільнена у часі.
  • БІС можна замінити на іншу систему коли завгодно, і на відміну від інших систем або дієт це не несе шкідливих наслідків для здоров'я.
  • БІС містить тільки природні компоненти харчування без використання хімічних добавок, барвників, ароматизаторів, консервантів.

Біоінформаційна система оздоровлення (БІС) має такий загальний вигляд:

Як діє біоінформаційна система оздоровлення?

Фактори, що впливають на процеси старіння в організмі, умовно розподіляються на зовнішні та внутрішні.

Зовнішні фактори старіння та захворювань:

  • Екологія (несприятливі впливи забрудненого оточуючого середовища на людину).
  • Порушення біологічного балансу (відірваність людини від природи, як її частини, швидкий активний ритм життя, шум і т.п., тобто стреси фізіологічного напряму).
  • Стрес (психологічного напряму).

Внутрішні причини старіння та захворювань:

  • Нестача вітамінів.
  • Шкідливі речовини, які надходять в організм через їжу.
  • Зашлакованість організму.
  • Нераціональне харчування.
  • Нестача кольорових коливань (вібрацій).

 

Головне завдання БІС: звести негативний вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на організм до мінімуму, нейтралізувати їх за допомогою раціонального харчування з продукцією «Наша Марка», забезпечивши при цьому комплексний підхід (урахувавши усі фактори).

Користь раціонального харчування

Раціональне харчування сприяє збереженню здоров'я, активізації трудової діяльності, подовженню життя.

Їжа повинна містити усі речовини, що входять у склад організму людини. Голод та ситість з'являються на рівні обміну речовин.

Тому у різні періоди нашого життя ми старанно підбираємо собі харчування, яке нам більш за все корисне та приємне, і тому наші смаки постійно змінюються.

Ми дуже часто інстинктивно підбираємо собі раціон не тільки для покриття енергетичних витрат, але й для постачання необхідних організму будівельних матеріалів.

Раціональним вважається таке харчування, яке компенсує усі витрати організму, а у дитини, крім того, забезпечує потребу росту.

Ціль біоінформаційної системи оздоровлення.

Шляхом раціонального збалансованого харчування (не по білкам, жирам та вуглеводам, як диктує дієтологія, а по головним компонентам) звести до мінімуму негативний вплив хімічних речовин, що надходять до організму через їжу.

Знизити вплив несприятливих факторів оточуючого середовища, за рахунок надходження до організму біологічно активних, необхідних для життєдіяльності організму речовин (вітамінів, мінералів, амінокислот, ферментів у збалансованому співвідношенні).

Заздалегідь зробити очищення організму від вже накопичених шлаків за допомогою сорбентів (харчових волокон), які предусмотрені системою БІС.

Індивідуальний підхід.

Здорова їжа повинна у достатній кількості містити у собі усі речовини, що потребує організм для свого розвитку та здоров'я.

Але кожна людина - індивідуальність, зі своїми потребами, внутрішніми фізиологічними проблемами, з особистою системою травлення та обміном речовин.

Саме тому, у якості персонального підходу, компанією Наша Марка у Біоінформаційну систему включено біологічні ритми (як внутрішня часова впорядкованість кожної людини) та терапія кольором, як засіб диагностики.

Про це докладніше в наступній статті.

Популярные темы

03.07.2017, 13:38
Зародыши пшеницы ценятся на вес золота.
21.08.2021, 13:57
5 самых вредных продуктов для завтрака: не ешьте их утром.
01.03.2016, 19:39
Что необходимо, чтобы оздоровить печень и снизить нагрузку на нее?
04.04.2011, 12:17
Чем полезен целлюлит?
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
avatar