Главное меню
Використання олії амаранту в лікуванні хронічних захворювань.

Використання олії амаранту холодного віджиму з лікувальною метою зумовлено унікальним його складом, включаючи велику кількість біологічно активних речовин в усіх складових рослини.

Корисний склад речовин олії амаранту

В олії насіння амаранту холодного отжима міститься 77 % ненасичених жирних кислот, серед яких біля 50 % лінолевої та ліноленової, замінні та незамінні амінокислоти, мікроелементі, мінерали, вітаміни, протеїни, поліненасичені жирні кислоти, холін, спирти, стероїди, сквален.

Сквален речовина, яка покращує забезпечення тканин киснем, стимулює процеси проліферації клітин. Він легко проникає через шкіру в організм, є потужним імуностимулятором.

Користь олії амаратну для оздоровлення.

Олія амаранту, яку треба купити щоб застосовувати в комплексній терапії для покращення коронарного та периферичного кровообігу, при лікуванні атеросклерозу, онкологічних захворювань, імунодефіцитних станів (хронічних захворювань) та ін.

Амарантова олія є засобом оздоровлення, лікування та профілактики.

Вона відновлює захисні сили організму, нормалізує обмін речовин, здатна знижувати рівень холестерину в крові, що пов'язують з ефектами сквалену, токатріанолу та інших складників олії амаранту, яку можно придбати на нашому сайті..
 

Аналіз наукових досліджень свідчить про те, що речовини, які містяться в олії амаранту (токофероли, стероли, сквален, олеїнова кислота), нормалізують ліпідний обмін і гормональний баланс, впливають на дихання тканин і вільнорадикальні процеси, беруть участь у клітинній проліферації.

Лікування хворих на стабільну стенокардію з використанням олії амаранту.

Курс комплексного лікування хворих на стабільну стенокардію напруги ІІ-ІІІ ФК проводиться на тлі базисної терапії (нітрати, антиагреганти, /3блокатори, антагоніст кальцію, інгібітори АПФ, метаболічні препарати, вітаміни) з використанням олії амаранту, яку слід купити та приймати по 1-й чайній ложці три рази на день за 30 хв. до їж.

Курс лікування триває 1 місяць.
 

Запропонований метод лікування значно перевищує ефективність базової терапії.

Побічних реакцій або ускладнень від використання олії амаранту не спостерігалось.

 

Популярные темы

03.07.2017, 13:38
Зародыши пшеницы ценятся на вес золота.
07.06.2011, 22:27
Что думают ученые о клетчатке? Скорее узнай их мнение: польза от неё или вред.
07.02.2018, 20:23
Біоінформаційна система оздоровлення.
26.09.2016, 15:29
Лаванда - лечебное действие. Обзор средств.
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
avatar